+33 (0)5 55 03 26 93 - Ouverture / Open 01/04 - 30/09 

Reserveren/beschikbaarheid

Tunneltent

Tente tunnel Camping des Alouettes

We hebben drie oersterke tunneltenten van het merk De Waard met stahoogte in de hele tent. De tenten zijn van alle gemakken voorzien, zoals een tuinset met parasol, echte bedden met matrassen, koelkast (120 ltr), verlichting, koffiezetter, gaskooktoestel (4-pits), keukenkast met pannenset, servies, bestek en diverse andere benodigdheden, die niet mogen ontbreken op een onbezorgde vakantie !

De tunneltenten staan verspreid op de camping tussen de andere kampeerders op kampeerplaats 31, 50 en 52. De kampeerplaats is 150 m2 met een 10 ampère-stroomaansluiting en een watertappunt. De auto parkeer je makkelijk bij de tent. De tent zelf is 44 m2, dit is inclusief een luifel van 13 m2. De tunneltent is ingericht voor vijf personen en heeft vier slaapcabines. In een slaapcabine staat een tweepersoons bed van 160 cm bij 200 cm en in de andere slaapcabines staan losse bedden van 80 cm bij 200 cm.

Voor het sanitair maken jullie gebruik van ons moderne, schone toiletgebouw. Het is voorzien van gratis warm water, douches (ook familie-douches), wastafels, toiletten met toiletbril, baby-ruimte, een overdekte (af)wasgelegenheid en voorzieningen voor minder validen. Ook is er een wasmachine.

BBQ-en mag, maar graag alleen met een gas-barbeque. Internet bij de tent is mogelijk tegen een kleine vergoeding.

Zelf meenemen : dekbedden of slaapzakken, kussens, bedden- en linnengoed (dekbedovertrekken, kussenslopen, hoeslakens) evenals hand- en theedoeken. Om ruimte te besparen in de auto kunnen jullie bij ons een dekbedpakket, bestaand uit dekbed en kussen, huren. Het is ook mogelijk een babypakket te huren. Dit bestaat uit een campingbed met matras, kinderstoel en toiletemmer. In de tenten zijn geen huisdieren toegestaan.

Camping des Alouettes tente tunnel 31
Camping des Alouettes tente tunnel interieur 19
Tente-tunnel-5-personnes-plan-Camping-des-Alouettes-

Aankomst- en vertrekdagen in het hoogseizoen zijn woensdag en zaterdag en de huurperiode is minimaal 1 week. In het laagseizoen kun je op elke gewenste dag van de week aankomen en vertrekken. 

De huurprijs is inclusief huur tent, kampeerplaats, 5 personen, gebruik van gas, water en elektriciteit en is exclusief toeristenbelasting en eindschoonmaak. In het hoogseizoen is de eindschoonmaak verplicht. 

Je huurt de tunneltent vanaf € 240,00 per week in het laagseizoen en vanaf € 370,00 per week in het hoogseizoen. Hieronder vind je de overige tarieven, inventaris tunneltent en plattegrond van de camping.

Deze ruime, gezellige accommodatie met alles erop en eraan staat op jullie te wachten. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar een koffer in te pakken!

Tarieven tunneltent

Beschikbaarheid