+33 (0)5 55 03 26 93 - Ouverture / Open 01/04 - 30/09 

Reserveren/beschikbaarheid

Stacaravan

mobil home Camping des Alouettes

Je kunt kiezen uit verschillende type stacaravans. We hebben in totaal 7 stacaravans, die verspreid staan op het terrein. Deze comfortabele stacaravans staan op een ruime plaats van 150 m2 en hebben allemaal eigen sanitair en een ruim terras met tuinset en parasol.

BBQ-en mag, maar graag alleen met een gas-barbeque. Internet in de stacaravan is mogelijke tegen een kleine vergoeding. 

Aankomst- en vertrekdagen in het hoogseizoen zijn woensdag en zaterdag en de huurperiode is minimaal 1 week. In het laagseizoen kun je op elke gewenste dag van de week aankomen en vertrekken.

De huurprijs is inclusief huur stacaravan, het aantal personen, kampeerplaats, gebruik van gas, water en elektriciteit en exclusief toeristenbelasting en eindschoonmaak. In het hoogseizoen is de eindschoonmaak verplicht.

Jullie dienen zelf mee te nemen : dekbedhoezen, kussenslopen, hoeslakens evenals hand- en theedoeken. Het is mogelijk een babypakket te huren. Dit bestaat uit een campingbed met matras, kinderstoel, toiletemmer en babybad. In de stacaravans zijn geen huisdieren toegestaan. 

Deze ruime, gezellige accommodaties staan op jullie te wachten. Kies hieronder je stacaravan en daarna hoef je alleen nog je koffer in te pakken ! 

Stacaravan met 2 slaapkamers, 29 m2

5 personen -  half ingeïntegreerd terras

Camping-des-Alouettes-mobil-home-2-chambres-21
Camping des Alouettes Mobil home 2 chambres avec grande terrasse
Camping des Alouettes mobil home 2 chambres terrasse 21
Camping des Alouettes mobil home 2 chambres terrasse integree interieur
Camping des Alouettes plan mobil home nouvelle terrasse integree 2 chambres
MH 2ch 29 m2 avec une nouvelle terrasse

Deze stacaravan is ingericht voor 5 personen (max. 4 volwassenen). In de stacaravan zijn 1 ouderslaapkamer met dubbelbed (140 x 190 cm) en 1 slaapkamer met 1 éénpersoonsbed en een stapelbed. De slaapkamers zijn voorzien van verduisteringsgordijnen. Naast een woonruimte en een ingerichte keuken (tafelmodel koelkast 120 ltr met vriesvak, magnetron, koffiezetter, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap) is er verwarming, een eigen badkamer met douche en wastafel en een aparte toiletruimte.

Deze stacaravan huur je met 2 personen vanaf € 225,00 per week in het laagseizoen en met 4 personen vanaf € 440,00 per week in het hoogseizoen. Kijk hieronder voor de overige tarieven, aanbiedingen en beschikbaarheid.

Tarieven stacaravan 29 m2 

Beschikbaarheid stacaravan 29 m2 


Stacaravan XL met 2 slaapkamers, 33 m2

4 personen - 2 persoonsbed van 160 x 200 - 15 m2 terras (met ligstoelen) - grote koelvriescombi - vaatwasser - airco

Camping-des-Alouettes-ext-mobil-home-XL-30
Camping des Alouettes mobil home XL interieur cuisine
Camping des Alouettes mobil home XL interieur sejour
Camping des Alouettes plan mobil home XL 2 chambres

De stacaravan XL is ingericht voor 4 personen (max. 4 volwassenen). In de stacaravan is 1 ouderslaapkamer met dubbelbed (160 x 200 cm) en 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden. De slaapkamers zijn voorzien van verduisteringsgordijnen. Naast een ruime woonruimte en ingerichte keuken met grote koelvriescombinatie, magnetron, koffiezetter, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser is er een badkamer met douche en wastafel en een aparte toiletruimte. Dit type stacaravan heeft naast verwarming ook airco.

Mobil home XL 2 chambres 33 m2

Deze stacaravan is te huur vanaf € 320,00 per week in het laagseizoen en vanaf € 480,00 per week in het hoogseizoen. Vind hieronder de overige tarieven, aanbiedingen en beschikbaarheid.

Tarieven stacaravan 33 m2 

Beschikbaarheid stacaravan XL 33 m2


Stacaravan met 3 slaapkamers, 37 m2

6 personen - half ingeïntegreerd terras grote koelvriescombi - vaatwasser

Camping des Alouettes mobil home 3 chambres
Camping des Alouettes mobil home 3 chambres avec large terrasse
Camping des Alouettes mobil home 3 chambres interieur
Camping des Alouettes mobil home 3 chambres large terrasse 41
Camping des Alouettes plan mobil home 3 chambre

De stacaravan is ingericht voor 6 personen (max. 5 volwassenen). In de stacaravan is 1 ouderslaapkamer met dubbelbed (140 x 190 cm), 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed. De slaapkamers zijn voorzien van verduisteringsgordijnen. Naast een ruime woonruimte en ingerichte keuken met grote koelvriescombinatie, magnetron, koffiezetter, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser is er een badkamer met douche en wastafel. Daarnaast is er een aparte toiletruimte en verwarming.

Je huurt deze ruime stacaravan voor 6 personen vanaf € 360,00 per week in het laagseizoen en vanaf € 520,00 per week in het hoogseizoen. Kijk hieronder voor de overige tarieven, aanbiedingen en beschikbaarheid.

Tarieven stacaravan 37 m2

Beschikbaarheid stacaravan 37 m2